PLC Group LTD

Ние предлагаме строителство

Когато другите казват, че не могат или няма как, ние ще ви дадем възможното решение на вашите проблеми. Ще изготвим професионален план, ще ви консултираме и ще Ви дадем съвети спрямо нуждите и идеите ви за реализация.

Ние предлагаме цялостно ВиК строителство, ремонти и отстраняване на множество възникващи експлоатационни проблеми в сферата, Свържете се с нас за безплатна консултация и оглед на място на територията на област Варна.

PLC Group Logo

PLC Group

Adventourworld.com

Защо PLC Group?

„Луда вода няма“ Този така тривиален израз но и толкова верен, днес в 21 век наличието на питейна вода се смята вече за даденост, а само до преди по-малко от 50-60г това е било абсолютен лукс . Тъжно е, че дори и днес на територията на България има райони и места с липса на нормално водоподаване, режим на водата или питейна такава изобщо липсва. От друга страна отвеждането и пречистването на отпадъчните води и тяхното правилно обслужване са просто липсващи. Повечето села дори не разполагат със действаща канализация и отпадните им води биват директно зауствани в дерета, реки или нерегламентирани места. Всичко това води до много сериозни екологични проблеми за околната ни среда, в която ние живеем и дишаме.

Общините и ВиК дружествата имат много тромави процедури по изграждане или реконструкция на водопроводи и канализация, отнема им с години да реализират проектите си и да бъдат сменени тръбите за канализация и водопровод.

Ние ви предлагаме: цялостно ВиК строителство и всички ремонтни дейности свързани с водоснабдяването или отвеждането на отпадъчните води, изграждане на съпътстващи шахти, хидроизолации и отводнявания на терени, пътни ремонти, настилки и много други.